Kind en Gezin

Groepsopvang Katrientje vzw
Generaal Deschachtstraat 16
2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel.: 015/311 450
Email: katrientje@belgacom.net Verantwoordelijke: Liesbeth De RooverBreng- & haalmomenten

Als ouder heb je toegang tot de lokalen waar je kind verblijft.

Wij vragen je om je kindje te brengen tegen 9.30 u. Dit om de activiteiten tijdens de voormiddag te kunnen plannen. Kom je uitzonderlijk toch later, neem dan even telefonisch contact met ons op.

  • Bij de babygroep vragen wij je – indien je je kindje tussen 12.00 u. en 14.00 u. komt brengen of halen – de stilte te bewaren om het middagdutje van de andere kinderen niet te verstoren. Breng je je baby na 12.00 u., dan verwachten wij dat je baby reeds een middagmaal heeft gekregen (enkel in geval van vaste voeding).
  • Breng je je kindje naar de peutergroep voor een halve dag, dan vragen wij je om het middagdutje van de aanwezige kindjes te respecteren en dus geen peuters te brengen tussen 12u en 14u. Afhalen van je peuter kan wel tot 12.30 u. en vanaf 14.00 u. Peuters die na 11.00 u. naar de opvang komen, moeten reeds een middagmaal hebben gegeten.

Tijdens deze breng- en haalmomenten kan je van de gelegenheid gebruik maken om (schriftelijke en/of mondelinge) informatie uit te wisselen. Er wordt overeengekomen dat je je kind ten laatste 5 minuten voor sluitingstijd afhaalt. Bij laattijdig ophalen zal er een boete aangerekend worden van € 10 per begonnen kwartier. Deze boete zal vermeld staan op de maandelijkse factuur.

Kinderwagens en kinderzitjes kunnen overdag in de groepsopvang ‘geparkeerd’ worden op verantwoordelijkheid van de ouders. Alle persoonlijke voorwerpen van de kindjes moeten worden gekenmerkt met de naam van het kind.